Image

Dan Gyldenberg er indehaver af KVR Vikar & Rekruttering Thy-Mors. 
I KVR Vikar & Rekruttering Thy-Mors hjælper vi virksomheder med alle former for personaleløsninger, herunder:

  • Vikarløsninger
  • Try & Hire
  • Rekruttering

Jeg arbejder hovedsageligt med Industri – Servicefag – Bygge/Anlæg og Detailhandlen, men er ALTID klar på en udfordring. 
Hvis der er noget, jeg ikke selv har kompetencer til, har jeg altid kompetente folk i kæden at trække på.

Hvem er jeg?
Jeg er uddannet indenfor detailhandel, har været selvstændig, afdelingsleder, butikschef, sælger med stort kendskab til ansættelse af personale og ved hvor vigtigt det er at finde den rette.
Derudover har jeg merkonomkurser (ledelse & samarbejde/regnskab/indkøb/markedsføring), samt personlige udviklingskurser.
Jeg har altid været aktiv gennem handelstands- og erhvervsforeninger i lokal området. – og er bosat og har boet 25 år i Thy, så jeg må siges at være lokal.


Jytte Gregersen

Jytte Gregersen er nu en del af KVR Vikar & Rekruttering Thy-Mors og arbejder som afdelingsleder i Hanstholm.

Hvem er jeg?
95% af mit arbejdsliv har foregået i Hanstholm. Først i fiskebranchen, på flere eksport kontorer, hvor jeg fik et indgående kendskab til fiskeindustrien, og senere - i 2012 - prøvede jeg så kræfter med vikarbranchen, og var straks “solgt”! Det, at kunne hjælpe folk i gang med en meningsfyldt tilværelse - og det at kunne hjælpe virksomheder, der mangler arbejdskraft, er for mig en stor tilfredsstillelse og glæde.  Nu kan det lyde som om det “kun” er fiskebranchen  jeg har serviceret, men det er ikke tilfældet! Rengøring, smedefaget, træindustri, lager, og al industriel virksomhed - jeg mener selv, at jeg har en rimelig god viden om virksomhederne i Thy - og står klar til at servicere dem.

Skal vi kontakte dig?

Vi vil meget gerne høre fra dig, og besvare de spørgsmål du måtte have.
Udfyld kontaktformularen og vi vil tage kontakt til dig snarest muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.