Image

Vi hjælper dig gerne med at finde dit næste arbejde. Om det skal være et vikariat, et try & hire forløb eller en direkte rekruttering afhænger af dine ønsker og virksomhedens behov.

Herunder følger en forklaring på de forskellige begreber.

VIKARIAT

Som vikar kan du komme ud at arbejde i flere forskellige virksomheder, du kan arbejde i lange perioder i samme virksomhed eller i korte perioder i flere forskellige virksomheder. Du får altid løn ifl. overenskomst. Vikariater er en god løsning, hvis du gerne vil prøve en ny branche, samle nye erfaringer, møde nye mennesker eller få nye udfordringer.

 

TRY & HIRE

KVR Thy-Mors tilbyder udlejning af vikarer med henblik på fastansættelse - Try & Hire. Som vikar kommer du til at arbejde via KVR Thy-Mors i en prøvetidsperiode på 13 uger, hvor både kunden og vikaren har mulighed for at vurdere, om det er det rette match. I løbet af de 13 ugers Try & Hire forløb, har begge parter mulighed for at afslutte forløbet fra dag til dag. Efter prøvetidsperiodens udløb kan kunden uden yderligere overtage og ansætte vikaren i en fast stilling. Hvis kunden ønsker at fastansætte vikaren før prøvetidsperiodens udløb, kan dette også lade sig gøre.

 

REKRUTTERING

KVR Thy-Mors er certificerede og har rigtig god erfaring med at rekruttere og ansætte personale, hvor kompetence, adfærd og motivation passer til både stilling og virksomhed. KVR Thy-Mors laver individuelle rekrutteringsplaner for hele eller dele af rekrutteringsprocessen, så den passer præcis til virksomheden og behovet. Et udvalgt antal ansøgere personlighedstestes for at finde afklaring på, om det helt rette match er fundet. KVR Thy-Mors bruger MPA test for at klarlægge dette.